• وبلاگ : ما مي توانيم!
  • يادداشت : ديگر چــ مي توان گفت؟!
  • نظرات : 2 خصوصي ، 22 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     


    سلام عزيز.

    ضمير خودآگاه

    بروزم با ( مدعيان و سياست خارجي دولت )http://zamirekhodagah.blogfa.com/

    انتقادات تخريب گونه منتقدان اصول گراي سياست خارجي دولت نهم و دهم را مي توان نمود و نمونه اي از سطحي نگري به مسائل دانست. آنهم مسائل سياست خارجي که متغيرهاي متعدد، آنرا پيچيده کرده است. اصولا بسياري از مسائل سياسي از پيچيدگي برخوردارند و با فهم يک يا حتي چند مقدمه نمي توان در مورد آنها به نتيجه گيري نهايي رسيد.

    ... منتقدين سياست خارجي دولت اصولا نتايج خود را بر پايه کدام داده هاي ميداني استوار مي کنند. مثلا آيا آنها در جامعه مصر دست به نظرسنجي گسترده زده اند و به اين نتيجه رسيده اند که تلاش چندساله دولت احمدي نژاد براي برقراري رابطه با نظام مصر در زمان حاکميت مبارک موجب نارضايتي مردم مصر از نظام ايران شده است؟

    يا مثلا چقدر با عموم مردم اردن و نخبگان اردني در ارتباط هستند تا فهميده باشند که دعوت از ملک عبدالله اردني موجب تضعيف اصول سياست خارجي ما در بين مردم اردن شده است. يا از کجا کشف کرده اند که تلاش ايران براي کاهش تنش با عربستان و يا ديدار وزير خارجه کشورمان با وزير خارجه بحرين تاثير منفي بر مردم عربستان و بحرين داشته است؟ به راستي آنها اين نتايج را از کجا به دست آورده اند؟

    به عنوان مثال در همان برهه اي که ما به دنبال رابطه با دولت مصر در حاکميت حسني مبارک بوديم دکتر احمدي نژاد طبق نظرسنجي هاي دوست و دشمن از محبوب ترين چهره هاي سياسي در جامعه مصر بود و به قول حضرت آقا اگر ايشان به مصر سفر مي کردند مانند لبنان از سوي مردم مورد استقبال قرار مي گرفتند.